Etanaisen seikkailu kohti tervettä suuta

Täällä voi kertoa omasta sairaushistoriastaan ja kuulumisia omasta leukaoperaatiosta.

Re: Etanaisen seikkailu kohti tervettä suuta

ViestiKirjoittaja Etanainen » 29 Syys 2020 22:42

Kaksi viikkoa leikkauksesta tuli täyteen tänään. Tikit saatiin eilen maanantaina pois, ja hermo-oireille ei nyt tehdä vielä mitään erityistä, koska sen jälkeen kun huomasin ibuprofeenin pysäyttävän "rätinä"kohtauksen, se ei ole kertaakaan päässyt pahaksi. Leuan kärjen alue sätii ja rätisee ylipäätäänkin nyt vähemmän jo. Tönkköyttä ja tuntopuutoksia vielä riittää, ja niiden takia artikulaatiossa on paljon parantamisen varaa. Kielen kärkikin menee välillä tunnottomaksi.

Corsodyliä käytän vielä huomisen. Leukajumpat aloitin, suu aukeaa 30 mm. Nyt harjaan jo normaalilla hammasharjalla kaikkialta, ja huomasin, että alakaari on melkein koko matkalta ulkopuolelta alentuneesti tunteva, ei vain edestä. Jos jää tuollaiseksi, niin ainakin lienee hammaslangan käyttö vähemmän ilkeän tuntuista kun kojeet joskus saa pois.

Suussa on pupulaatikot ja seuraava kontrolli on omalla oikojalla.

Hämmentävintä tässä kohtaa on tajuta miten paljon on omaa vanhaa purentaa hävennyt. Aina kun ajattelee että kyllä nyt edes tälle foorumille pitäisi enemmän näyttää kuvia prosessista, tulee hankala ja häpeilevä olo ja jos sinne kuville asti pääsen, ne herättävät lisää huonoja fiiliksiä enkä jaksa vielä tehdä hommaa loppuun. Toisaalta tajuaa, että en minä nyt NIIN hirveältä näyttänyt, mutta jotenkin sitä häpeää on silti kantanut tosi raskaasti ja näemmä kaikuja kantaa vieläkin.

Hampailla hymyilemistä olen nyt oikein peilin edessä harjoitellut. Suussa on vain niin hurjat määrät rautaa kun on yhä leikkauskoukut ja kaikki, että enpä tiedä miltä se oma hymy oikeasti lopulta näyttää. :D
Etanainen
 
Viestit: 60
Liittynyt: 17 Elo 2015 16:38
Paikkakunta: Turku

Edellinen

Paluu Käyttäjien operaatiot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron