Leikkaus lähenee

Täällä voi kertoa omasta sairaushistoriastaan ja kuulumisia omasta leukaoperaatiosta.

Leikkaus lähenee

ViestiKirjoittaja Smile? » 05 Tammi 2011 21:32

Koko projekti alkoi vähän yli vuosi sitten. Viime vuoden alussa sain raudat takahampaisiin, maaliskuussa koko suuhun. Nyt on leikkauskaaret asennettu ja helmikuussa otetaan muotit ja kuvat. Kirurgit päättävät sitten mitä tehdään ja saan leikkausajan. Menee kuitenkin varmaan kaksi, kolme kuukautta ennenkuin pöydälle pääsen. Mitä pikemmin kuitenkin sitä parempi. Olisi kiva olla kuitenkin jo kesällä pelikunnossa, kun on kaikenlaista ohjelmaa.

Alustava suunnitelma siis on sekä ala- että yläleuan leikkaus. Molempia leukoja siirretään eteenpäin ja yläleukaa kierretään niin että saadaan purentatasot kohdakkain. Tällä hetkellä purenta on aika mahdoton, kun pystyn puremaan vain yhdellä kohtaa takahampailla. Ja etuhampaat hankaa huulia aivan kybällä. Tai siis nuo raudat.
Smile?
 
Viestit: 125
Liittynyt: 10 Helmi 2009 13:22

Re: Leikkaus lähenee

ViestiKirjoittaja Smile? » 25 Helmi 2011 20:43

Ääh, takimmaiset hampaat ei kuvien ja muottien perusteella olleetkaan justiins oikeessa asennossa. Yritetään niitä nyt kuukausi siirrellä ja katsotaan se leikkaus sitten. Mä olisin niin toivonut, että homma olisi ollut ohi kesään mennessä.

Töittenkin takia olis ollu kaikkein paras aika leikkaukselle just nyt.

Odottavan aika on pitkä.
Smile?
 
Viestit: 125
Liittynyt: 10 Helmi 2009 13:22


Paluu Käyttäjien operaatiot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron