Mymmelin operaatiot

Täällä voi kertoa omasta sairaushistoriastaan ja kuulumisia omasta leukaoperaatiosta.

Re: Mymmelin operaatiot

ViestiKirjoittaja Mymmeli » 05 Touko 2017 11:14

Lisäyksenä vielä edelliseen viestiin, että liikkumaan pystyy hyvin, mutta kaikki toiminnot ovat paljon hitaampia kuin normaalisti. Hikoilla ei saa ja syke ei saa nousta.
Mymmeli
 
Viestit: 60
Liittynyt: 23 Syys 2009 14:27

Re: Mymmelin operaatiot

ViestiKirjoittaja jowe13 » 08 Touko 2017 07:25

Hienoa, että vointisi on jo noinkin hyvä ja ilma kulkee paremmin. Itsekin kärsin tuosta, kun ilma ei kulje kunnolla. Olen aina väsynyt ja unta riittäisi vaikka kuinka paljon. Mites sun kasvolihakset? Kiristävätkö ne vai tunnetko vielä mitään? Kuinka pitkään olet sairauslomalla?
jowe13
 
Viestit: 30
Liittynyt: 17 Elo 2015 13:20

Re: Mymmelin operaatiot

ViestiKirjoittaja Mymmeli » 11 Touko 2017 23:12

Sama juttu on minullakin ollut. Unta kyllä riittäisi vaikka miten pitkään. Täytyy nyt seurailla miten tämä vaikuttaa uneen. Nyt nukkuminen on vähän hankalaa, kun pitää nukkua vain selällään ja nukkuisin mieluusti kyljelläni. Vielä ei tunnu juurikaan lihaksissa. Ehkä pientä työskentelyä huomaa. Molempien korvien seutu ja osa poskista on tunnottomia. Leuan alle on kertynyt vähän nestettä. Huomenna saisi kuitenkin jo tikit pois.

Sairaslomaa lääkäri kirjotti 6 viikkoa. Olen kyllä tehnyt hommia koko ajan, joskin hieman hitaammalla tahdilla. Välillä pitää pitää tuumaustaukoja :) . Sain sairaalasta jumppalaitteen, jolla pitää jumpata joka päivä. Maksimi avaus nivelille on 3,5, joten siihen pitäisi päästä. Edelleen nivelistä muuten kuuluu sitä jännää pauketta. Sekin välillä tuntuu hassulta, että se liikerata on todellakin ylös ja alas ja ihan täysin en ole vielä tottunut leuan asentoon.
Mymmeli
 
Viestit: 60
Liittynyt: 23 Syys 2009 14:27

Re: Mymmelin operaatiot

ViestiKirjoittaja Mymmeli » 23 Kesä 2017 14:02

Toipuminen leikkauksesta on sujunut hyvin. Kuminauhavedot on nyt molemmin puolin ja avaus alkaa lähennellä tavoitetta. Syöminen on edelleen hitaampaa, mutta kaikkea ruisleivän kovuista olen jo syönyt ihan normaalisti. Palat vaan pitää olla pieniä mitä suuhun laittaa. Leuat eivät osaa pyöritellä ruokaa niinkuin ennen. Nyt alkaa pikkuhiljaa myös tottua tähän leuan asentoon. Välillä ei enää huomaakaan, että se on edempänä kuin ennen. Tuntokin alkaa palailla hiljalleen.
Mymmeli
 
Viestit: 60
Liittynyt: 23 Syys 2009 14:27

Edellinen

Paluu Käyttäjien operaatiot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron