Maggyn leikkaus

Tänne itse leikkaukseen liittyvät keskustelut.

Maggyn leikkaus

ViestiKirjoittaja Maggy » 15 Loka 2010 18:32

Moi
Nyt on omasta leikkauksesta kaksi päivää, joten voin jakaa omat kokemukseni. Hirmu hyvin kaikki meni. Maanantaina ennen leikkausta oma hammaslääkri sanoi, että leukani ei ole ihan keskellä ja niinhän siinä sitten kävi, että alaleukaa siirrettiin melkein 10 mm oikealta puolelta ja vasemmalta vian noin 4 mm. Melkoinen kierto siis. Oikea puoli onkin nyt katkaistu kahdesta kohdasta. Jännä nähdä lopputulos kun kaikki turvotus on laskenut.

Mahtavat kipulääkkeet sain. Varsinaista kipua en ole tuntenut. Leukanivelet ja ilmeisesti lihakset tuntuvat väsyneilät, kuin olisi jauhanut purukumia monta viikkoa putkeen. Välillä tuntuu, että jaksaa ihan hyvin, mutta sitten taas tulee valtava väsymys. On sitä sitten hieman kipeä kuitenkin. :) Leikkausta seuraavana päivä otettiin dreenit pois ja olisivat päästäneet kotiinkin, mutta haluasin testata kotilääkityksen sairaalassa, joten olin 2 yötä sairaalassa.

Nälkä on kyllä paha. Keitot kun on paljolti hillareita niin nälkä ei oikein pysy poissa. Pitää alkaa lisäämään proteiinijauhetta ruokiin. Sairaalassa olivat jauhaneet lihat keittoihin, mutta en kehuisi sitä makuelämykseksi ja taivan vielä pidättäytyä siitä koti oloissa. Laitan vielä jonkun kuvasen tuonne kuva osioon.
Maggy
 
Viestit: 13
Liittynyt: 16 Maalis 2010 15:27

Paluu Leikkaus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron