Sivu 1/1

Oudot tuntemukset leikkauksen jälkeen

ViestiLähetetty: 31 Elo 2013 09:41
Kirjoittaja Inkku
Suussani pitäisi olla, hiljattaisen hammaslääkärikäynnin perusteella, kaikki kunnossa, mutta jännät tuntemukset suussa ja hampaissa vaivaavat.

Olen miettinyt voiko kyseessä olla luutumisesta tai tuntoaistimusten heräilystä aiheutuvia "vääristymiä" vai jotain ei-niin-mukavaa . Välillä tuntuu kuin koko kitalakirauta heilahtaisi/muljahtaisi niellessä, hampaat tuntuvat jotenkin "naksuvan" juuresta, toisinaan luulen koko yläleuan nytkähtävän. Kitalaenkin tunnen toisinaan väärin, aivan kuin se muka olisi liikkunut alemmas tms. Arpien kohdat suussa tuntuvat myös hieman kiristävinä nykyään jos yritän ylähuulta "törröttää" ja muuten liikutella (on vielä melko jähmeä ja huonosti ohjattavissa).

Mitään kipua ei kuitenkaan ole. Vieläkin syön tosi pehmeää ja mössömäistä ruokaa, en juuri tohdi pureskella. Enkä tiedä miten paljon pääni sisällä suurentelen ja yliajattelen näitä tuntemuksia ja tietenkin ajattelen heti pahinta.

Onko siis muilla ollut tuollaisia oloja?

Re: Oudot tuntemukset leikkauksen jälkeen

ViestiLähetetty: 11 Joulu 2013 20:23
Kirjoittaja hammaspeikko
Mulla kans nykii ja muljuu. Tuntuu kuin hampaat naksuisivat. Soitin lääkäriin ja sanoi että pitäisi mennä näyttämään. :--/ toivottavasti on ihan normaalia. Leikkauksesta vajaa viikko.

Re: Oudot tuntemukset leikkauksen jälkeen

ViestiLähetetty: 04 Maalis 2014 23:31
Kirjoittaja rumankka
täällä t ulee vie tunnoton huuli ja leukka paukkuu ha sähkäreittä tulee ja korvii satuu

Re: Oudot tuntemukset leikkauksen jälkeen

ViestiLähetetty: 10 Touko 2014 20:53
Kirjoittaja EriEllu
Saitteko te vastauksia? :?: